Termeni si conditii

Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cat mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Toate produsele (manusile de piele) sunt produse de catre SC PELOLTROMEX SRL.

POLITICA NOASTRA DE AFACERI
Pentru a putea achizitiona produse de pe www.manusipiele.ro, nu trebuie să aveţi un cont pe site-ul nostru.

Inainte de a achizitiona orice produs, vi se va cere sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile noastre.

SC PELOLTROMEX SRL nu poate trimite comenzi atunci cand nu exista suficiente garantii de solvabilitate, atunci cand comenzile sunt incomplete sau incorecte, sau produsele nu mai sunt disponibile. In oricare dintre cazurile de mai sus, va vom informa prin e-mail sau telefon.

Toate modelele si marimile listate pe site-ul nostru sunt pe stoc sau pot fi executate in termen de 48ore de la lansarea comenzii, daca materialele din care sunt realizate mai sunt disponibile.  www.manusipiele.ro se actualizeaza in functie de stocurile disponibile, astfel incat sa nu aveti neplacerea de a comanda un produs care nu mai este in stoc. Stocul online se poate schimba oricand fara avertizare. 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Acest site este proprietatea SC PELOLTROMEX SRL. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este PELOLTROMEX S.R.L.. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi) din diferite zone ale paginii www.manusipiele.ro doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul PELOLTROMEX S.R.L. a oricarora din elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI
Prin accesarea si utilizarea pagini www.manusipiele.ro, va asumati riscul cat si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginilor implica acceptarea acestor termeni si conditii. PELOLTROMEX S.R.L. nu garanteaza ca situl www.manusipiele.ro va functiona neintrerupt sau fara erori si ca defectele din pagina noastra vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina PELOLTROMEX S.R.L.

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR
In primul rand ne dorim ca sa deveniti cumparatorii nostrii. In cazul in care deveniti cumparatorii nostrii ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsul sau produsele cumparate. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom returna contravaloarea acestora. Conform legislatiei in vigoare, clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, sau semen de folosire, purtare in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil. Anuntul de retur se poate face DOAR IN SCRIS, pe adresa noastra de email sau numarul de fax din pagina de contact. In cererea de retur este obligatoriu sa mentionati numarul comenzii dumneavoastra. Nu vom lua in considerare nico o cerere de retur venita din partea dumneavoastra pe cale telefonica sau alte modalitati de comunicare, decat doar cele specificate anterior. Aveti posibilitatea de a opta pentru returnarea contravalorii produselor achizitionate de dumneavoastra sau puteti opta pentru achizitionarea altor produse din magazinul nostru,. Va aducem la cunostinta ca returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului (adica a dumneavoastra). Personalul SC PELOLTROMEX SRL va reception coletul supus returului si daca se constata ca acesta indeplineste conditiile de returnare, adica (absenta semnelor de purtare, de uzura, absenta petelor, mirosurilor, etc.) SC PELOLTROMEX S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Va rugam sa nu expediati coletul destinat returului cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

CONFIDENTIALITATE
SC PELOLTROMEX SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei PELOLTROMEX SRL., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.
Firma noastra PELOLTROMEX SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

DISPUTE SI CONFLICTE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre SC PELOLTROMEX SRL si parteneri se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.
SC PELOLTROMEX SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare in prealabil.